Poslednjih godina mnoge porodice, osim okićenom jelkom, dom ukrašavaju i ovim cvetom. Božićna zvezda je biljka koja cveta u vreme Božića. Osim što je simbol Božića, ona je i lep ukras za dom i lako je uočiti zbog njenih crvenih listova.Ovaj divan cvet možete pronaći u našim cvećarama "Jasmin" i "Narcis"! Informacije možete dobiti i putem telefona na brojeve 023/536-772 i 023/600-792.Radno vreme naših cvećara je radnim danima i subotom u periodu od 7-20h.Čekamo Vas.


Neka ove godine vaš dom zablista!

 

Osnovne delatnosti Preduzeća: iznošenje i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih površina, održavanje javno-zelenih površina,pogrebna delatnost

rasadnik

Rasadnik

U katalogu su predstavljene pojedine vrste sadnica iz širokog asortimana kojim raspolaže Rasadnik JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin. U njemu se nalaze pojedine vrste četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i drveća sa opisom njihovih karakteristika i fotografijama.

usluge

Usluge

U ovom katalogu predstavljene su usluge koje JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin nudi fizičkim i pravnim licima u okviru Službe za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada i Službe za održavanje zelenih površina.

pogrebno

Pogrebno

U okviru JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin, funkcioniše Pogrebna služba koja pruža korisnicima  usluge sahranjivanja, uređivanje grobnog mesta, izradu spomenika, izradu grobnica, a bavi se i prodajom opreme za sahranjivanje, prodajom suza, buketa i venaca.